De Seizoensgids van MVV ’27 voor het nieuwe seizoen is uit. Zaterdag namen hoofdtrainer Peter Broekman en F3-pupil Rick Verzijden de eerste exemplaren in ontvangst uit handen van voorzitter Michel Voogt. De Seizoensgids 2015-2016 ligt de komende dagen op iedere deurmat in Maasland.

De Seizoensgids 2015-2016 geeft een prachtige inkijk in de ambities, mensen en verhalen van de Maaslandse voetbalclub. In alle geledingen van de club werpen trainers, spelers en supporters hun blik op het aankomende seizoen. Zo blikt de nieuwe hoofdtrainer Peter Broekman vooruit op het seizoen van MVV ’27 1, geven Bram Scheffers en Fred Mattern een inkijk in de mooie wereld van de Mini F en delen Patrick Zwaard en Ronald Moerman hun ambities voor de G-afdeling.

Een greep uit de andere onderwerpen die aan bod komen: onze oudste scheidsrechter en nog steeds genietende Jan van Loenen, de uitkomsten van de MVV ’27-enquete, topvrijwilliger Albert van Leeuwen en de neven én supporters Vermeulen. De Seizoensgids telt dit jaar 48 pagina’s en bevat nog veel meer mooie verhalen en foto’s.

Voorzitter Michel Voogt: “Eén keer per jaar brengen we deze uitgave uit. Met de gids blikken we vooruit op het komende seizoen. Dat doen we met persoonlijke verhalen, kleurrijke interviews en fraaie fotografie, waarmee we het MVV-gevoel proberen over te brengen. Dit willen we delen met onze leden, vrijwilligers en sponsoren, maar ook met de rest van Maasland.”

DSCN7930

Het is de derde keer dat MVV ’27 een Seizoensgids uitbrengt De gids verscheen in 2013-2014 alleen als digitale versie, waarna de gids vorig seizoen ook op papier verscheen. Net als de vorige editie wordt de gids ook dit jaar huis-aan-huis in Maasland verspreid. Ieder huishouden (tot en met de ‘grenzen’ van de Oost- en Westgaag) vindt de komende dagen een exemplaar op de deurmat. Voor mensen buiten Maasland is de gids vanaf zaterdag 5 september in de kantine van MVV ’27 af te halen. Komende week verschijnt de Seizoensgids ook digitaal op onze website.

De Seizoensgids is een productie van de Communicatiecommissie van MVV ’27 en gedrukt door sponsor Jobbe. Vele sponsoren maken de druk van de uitgave mogelijk. Vanaf zaterdagmiddag ploft de gids op de eerste deurmatten in het dorp.

Heb je vragen op opmerkingen over de Seizoensgids? Stuur dan een mailtje naar communicatie@mvv27.nl.