In mei vroegen we de achterban van MVV ’27 haar ideeën te delen over de toekomst van de club in de MVV ’27-enquête. Onder de respondenten stelden we waardebonnen in het vooruitzicht van Biesheuvel Sport, Thuis Woonaccessoires en de MVV-kantine. De winnaars zijn bekend.

Met de enquête peilden we hoe MVV ’27 ook in de toekomst optimaal kan voorzien in de behoeften en wensen van de leden. Zo inventariseerden we de ideeën voor andere vormen van voetbal en andere sporten. Ook verkenden we hoe we onze accommodatie nog beter kunnen benutten.

MVV ’27 is blij met de ruim 200 respondenten die de enquête invulden en de club voorzagen van waardevolle input. In de Seizoensgids, die over enkele dagen weer in heel Maasland verspreid wordt, gaan we uitgebreid in op de uitkomsten van de enquête. Ook staan we stil bij de acties die MVV ’27 naar aanleiding van deze uitkomsten onderneemt.

Onder alle respondenten die hun naam en e-mailadres invulden konden we, mede met dank aan onze sponsoren Biesheuvel Sport en Thuis Woonaccessoires, mooie prijzen aanbieden aan zes respondenten. Loting heeft de volgende winnaars opgeleverd:

  • Michael van Buuren wint een waardebon van 25 euro van Biesheuvel Sport
  • Johan Reinders wint een waardebon van 25 euro van Biesheuvel Sport
  • Jessica Rasens wint een waardebon van 25 euro van Thuis Woonaccessoires
  • Offeringa wint een waardebon van 25 euro van Thuis Woonaccessoires
  • Ruud van Dijk wint een consumptiebon van 10 euro voor de MVV-kantine
  • Stanley Klop wint een consumptiebon van 10 euro voor de MVV-kantine

De prijswinnaars ontvangen een e-mail over de inontvangstneming van hun waardebonnen.