artikelfotoHoewel het seizoen officieel nog niet is begonnen, kan MVV ’27 met trots al haar eerste nieuwe vriend voor de nieuwe voetbaljaargang presenteren: Rainbow International. Namens Rainbow zette commercieel directeur Wim van der Burgh (rechts) zijn handtekening onder de sponsorovereenkomst.

Rainbow International levert een compleet assortiment glasgroenten, vollegrondgroenten, fruit, kruiden en verpakkingen. Door haar jarenlange ervaring in de AGF sector is Rainbow een betrouwbare leverancier voor onder andere retail, food supply, wholesale en catering in maar liefst dertig landen op drie continenten.

Rainbow is zeker geen onbekende van MVV ’27. Als bordsponsor is het bedrijf al jaren verbonden aan onze club en bovendien sponsort Rainbow al jarenlang groenten en fruit voor het jeugdkamp dat iedere zomer door MVV ’27 wordt georganiseerd.

MVV ’27 is blij dat Rainbow nu als bronzen vriend aan de club is verbonden en hoopt dat het met het bedrijf nog jarenlang succesvol samen mag werken.