MVV '27
De zaalafdeling van MVV ’27 is één van de snelst groeiende takken binnen de vereniging met maar liefst acht herenteams en twee damesteams. Het eerste herenteam speelt inmiddels op het derde niveau van Nederland. In de topklasse kunnen zij tegenwoordig dan ook rekenen op veel bijval in de vorm van trouwe supporters, die de weg naar sporthal De Hofstede makkelijk weten te vinden.

Het tweede team bij de heren is een nieuwe ambitieuze ploeg, die volgend jaar meteen in de eerste klasse zal instromen. Bij de dames gaat al net zo goed, het eerste team komt komend seizoen uit in de eerste klasse en het tweede team in de tweede.

De groei die de zaalafdeling doormaakt kent wel een ‘probleem’, er zijn namelijk iets te weinig spelers en speelsters. Daarom is MVV ’27 met spoed op zoek naar mensen die graag een potje zaalvoetbal willen spelen. Zowel vaste spelers en speelsters als oproepkrachten zijn meer dan welkom. Voor meer informatie en/of aanmelding kun je contact opnemen met onze wedstrijdsecretaris Leo van der Berg door te mailen wedstrijdsecretaris@mvv27.nl of te bellen naar 06 341 351 25