Ook de meidenafdeling van  MVV ’27 is bijna klaar voor het komende seizoen. De teamindelingen en de trainingsschema’s voor de meisjes zijn inmiddels bekend.

De meidenafdeling bestaat uit drie teams: MB1, MC1 en MD1. De teamindelingen voor de meidenteams zijn zorgvuldig tot stand gebracht. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, neem dan contact op met Joost van Ast: vast@caiway.nl.

De teamindelingen en het trainingsschema voor de alle teams, waaronder de meidenteams, zijn te bekijken via de onderstaande links:

– Teamindeling meisjes
– Trainingsschema

Vacature maandagtrainer
Voor de drie meidenteams is ook vrijwel de complete begeleiding ingevuld. Alleen voor MC 1 is nog een vacature voor een trainer die de trainingen op maandagavond kan verzorgen. Ben of ken jij de persoon voor wie dit iets is? Stuur dan een e-mail naar Joost van Ast: vast@caiway.nl.

Indelingen A t/m F
Eerder publiceerden we de teamindelingen voor de A- t/m F-jeugd. Deze vind je hier.