In deze stille weken van de zomerstop kende MVV ’27 woensdagochtend een levendige kantine. Een groep van 40 rolstoelers en begeleiders kwam langs voor aan kop koffie in onze kantine.

MVV ‘27 spant zich graag in om ook buiten het voetbal van waarde te zijn. Toen onze club werd benaderd om een groep rolstoelers te ontvangen en te voorzien van een bakkie koffie en wat lekkers, hoefde er niet lang nagedacht te worden.

In de zomermaanden wandelt een groep vrijwilligers al ruim tien jaar op de woensdagochtenden met mensen in een rolstoel. Voor veel mensen is dit een uitje waar naar uitgekeken wordt. De wandelingen gaan zijn altijd de buurt van ons mooie dorp. Daarbij wordt vrijwel altijd een locatie aangedaan om koffie te drinken.

Met hulp van Sjaak Stougje en Riet Jordaan was die locatie afgelopen woensdag MVV ’27. Helaas kon de groep vanwege het weer geen gebruikmaken van ons mooie terras, maar dat mocht de pret van het geslaagde uitje allerminst drukken.