20150704_110838_resized

Vorige week zaterdagmorgen 10.00 uur verzamelde de selectie op het MVV ’27 complex. Na de koffie werd er eerst op veld 3 een voetvolleytoernooi afgewerkt. Hierna een verkoelende douche om vervolgens te genieten van een lunch van onze huis kok Peter en zijn assistente Riet. Na de lunch sprak Roel het gezelschap toe. Hij blikte terug op het moeizame seizoen maar ook op de sportieve prestatie van het 2e elftal. Tevens bedankte Roel namens alle spelers de staf voor hun inzet en ondersteuning en ontvingen zij een diner bon. Extra aandacht was er voor Arno van Nierop die afscheid neemt van de functie assistent trainer. Hij ontving een mooie foto collage. Hierna vertrok de selectie per bus naar Utrecht om de Tour op een speciale manier te volgen. De vraag was komt de bus wel Utrecht in? Maar de organisatieleden Lars en Leon hadden alles uit de kast gehaald en zo werden de versperringen door de politie verwijderd en werden we afgezet en weer opgehaald in het centrum van Utrecht. Na een kleine wandeling kwamen we aan bij de grachten waar een sloep boot met kapitein ons opwachtte. Toen de nodige drankvoorraad aan boord was kon de tocht beginnen. Al gauw zat de sfeer er goed in. Langs de grachten, grote menigte mensen die omkeken naar de boot met zingende mannen. Zelfs een dweilorkest haakte in op deze gezellige boot en zo werd het een topsfeertje tussen orkest op de kade en zingende/dansende mannen in de boot. Dit werd ook waargenomen en uitgezonden op het RTL nieuws. Na de boottocht werd een plaatselijk cafeetje en een Grieks restaurant verblijd door onze gezellige groep. Hierna werd een muziekoptreden op een pleintje onder het genot van een drankje bezocht. Om 11.30 uur vertrok de bus weer richting ons dorp en konden we terugkijken op een geslaagd en goed georganiseerd seizoen slot.