Donderdag tekende Willem Bosschaart een nieuw contract bij MVV ’27. Hij is vanaf nu Hoofd Opleidingen van onze club. Ook de TC kent wijzigingen. Zo treedt Pim van Reij toe en neemt Marco Lansbergen afscheid.

Willem Bosschaart is al een aantal jaren in dienst als Technisch Jeugdcoördinator. Zijn functie is nu omgezet in Hoofd Opleidingen. Het vernieuwde takenpakket van Willem is divers. Hij neemt onder meer de coördinatie van de D, E, F en Mini F onder zijn hoede. Ook gaat hij zich bezighouden met techniektrainingen.

Daarnaast krijgt het opleiden van zoveel mogelijk eigen jeugdtrainers een belangrijke plaats in de werkzaamheden van Willem. Dit gebeurt onder andere door extra trainingen die Willem gaat verzorgen voor de jeugdtrainers van voornamelijk de D’tjes tot en met de Mini F. Waar mogelijk biedt Willem ook ondersteuning bij de meisjes- en vrouwenafdeling. Vanwege Willems uitgebreide verantwoordelijkheden neemt hij komend seizoen geen eigen team meer onder zijn hoede.

Wisselingen in TC 
Binnen de technische commissie van MVV ’27 hebben enkele wisselingen plaatsgevonden. Nieuw in de TC is Pim van Reij. Hij gaat de C-jeugd onder zijn hoede nemen.

Marco Lansbergen stopt met zijn TC-functie voor de A, B en C. MVV ’27 dankt Marco, die nog bij de club betrokken zal blijven, voor zijn inzet en betrokkenheid. Arno van Nierop, tevens bestuurslid technische zaken, neemt de A- en B-jeugd voor zijn rekening. Ook biedt hij ondersteuning voor de C-jeugd.