De KNVB heeft vandaag de competitie-indelingen voor onder meer de eerste elftallen bekendgemaakt. MVV ’27 1 komt uit in de 3e Klasse B en komt vele bekende ploegen tegen.

Hoewel de degradatie het afscheid van een aantal aansprekende derby’s betekent, kunnen we ons in de 3e Klasse B ook opmaken voor een aantal streekduels. Zo herbergt de competitie vier tegenstanders uit het Westland: Naaldwijk, Maasdijk, Verburch en Honselersdijk.

De complete competitie-indeling vind je hieronder. Vanaf 10 juli maakt de KNVB het speelschema bekend.

3e Klasse B

Berkel
DSVP
DUNO
Die Haghe
Honselersdijk
Houtwijk sv
MVV ‘27
Maasdijk
Naaldwijk
Semper Altius
TAC ‘90
Te Werve
Verburch

Naast de indelingen van de competities van de standaard mannenteams maakte de KNVB vandaag ook de indelingen bekend voor de vrouwenteams (Topklasse t/m 1e klasse), A-junioren, (Eredivisie t/m 4e divisie), B-junioren (Eredivisie t/m 4e divisie), C-junioren (Eredivisie t/m 3e divisie) en D-pupillen (1e t/m 3e divisie). Meer informatie hierover vind je op http://home.knvb.nl/nieuws/2015-2016-competitie-indelingen-bekend/.