arend korpelTot ons grote leedwezen bereikte ons het droeve bericht dat op 11 juni jl. op 50-jarige leeftijd van ons is heengegaan Arend Korpel. Arend speelde geruime tijd in de jeugd en senioren zelf voetbal bij MVV ’27 en was tevens als kampleider bij onze vereniging betrokken.

Arend kampte zoals wellicht bekend al geruime tijd met diabetes en daardoor onder meer zeer beperkt functionerende nieren en alvleesklier. Al geruime tijd stond Arend daarom op de wachtlijst voor een nier- en alvleeskliertransplantatie. Nadat een paar maanden geleden een operatie op het laatste moment werd gecanceld, was het een paar weken geleden echter wél zover. Er was een donor en de operatie kon worden uitgevoerd!

De eerste dagen na de op het eerste gezicht geslaagde transplantaties ging het goed en leek enig optimisme op zijn plaats. Op het moment dat Arend op het punt stond om thuis verder te mogen revalideren en herstellen, ontstonden er toch complicaties. In die mate dat Arend enkele malen geopereerd moest worden. Een vijfde operatie afgelopen woensdag werd hem uiteindelijk fataal.

Het was Maasland-liefhebber Arend uiteindelijk niet gegeven om samen met zijn geliefde vrouw Meike, met wie hij onlangs  25 jaar was getrouwd, een geheel nieuw en weer vitaal leven op te bouwen. Ons diepe medeleven gaat uit naar partner Meike, ouders Henk en Henny en overige familieleden en vrienden bij het verwerken van dit grote verlies.

Er is gelegenheid tot condoleren op dinsdag 16 juni van 19.00 uur tot 20.00 uur in de Oude Kerk, Kerkplein 1 te Maasland. De afscheidsdienst wordt gehouden op woensdag 17 juni om 10.30 uur in bovengenoemde kerk. Aansluitend wordt Arend begeleid naar zijn laatste rustplaats op de Algemene Begraafplaats, Hofsingel 1 te Maasland. Na de begrafenis is er gelegenheid om na te praten en nabestaanden te condoleren in Zalencentrum ’t Trefpunt, Kerkplein 11 in Maasland.

Online gedenkplaats: www.memori.nl/arend-korpel

overlijden Arend kaart_Pagina_2