Maandag 14 juni zal er een start gemaakt worden met de renovatie van de toiletten in het clubgebouw van MVV ’27. Tijdens deze verbouwing zullen de tegels worden vervangen en wordt er nieuw sanitair ingebouwd.

Loodgieter Koos Roodenrijs zal maandag het oude sanitair verwijderen, waarna vrijwilligers in de avonduren zullen starten met het verwijderen van de tegels in de toiletgebouwen. Zowel de vloer- als de wandtegels zullen worden vervangen. Vervolgens zal aannemer Meijer Bouw uit Maasdijk starten met het plaatsen van de nieuwe tegels en het nieuwe sanitair. Meijer Bouw is als sponsor aan MVV ’27 verbonden en was eerder al nauw betrokken bij de verbouwing van de entree van ons sportpark. Hierbij hebben zij dus al bewezen vakwerk te kunnen leveren! Voor de verbouwing zijn twee weken ingepland, dus als alles volgens plan verloopt, kunnen de nieuwe toiletruimtes over veertien dagen al in gebruik genomen kunnen worden.

Een gedeelte van de opbrengst van de speculaaspoppenactie zal worden gebruikt om de verbouwing te kunnen bekostigen.Voor de financiering van dit project kan MVV ’27  verder rekenen op de financiele steun van gouden vrienden Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling en MTS Euro Products.  Uiteraard is MVV ’27 deze sponsoren zeer dankbaar voor hun bijdrage. Ook alle mensen die zich in de komende weken zullen inzetten voor de verbouwing willen we vanaf deze plaats alvast bedanken en natuurlijk veel succes wensen!

verbouwing toiletten