Zaterdag 20 juni a.s. vindt bij MSV ’71 de derde editie van de Maassluis Cup 2015 plaats. Deelnemende verenigingen zijn: M.S.V.’71, Excelsior M, V.D.L. en de gastclubs vv Brielle én MVV ‘27. Deze 5 clubs strijden in een nieuwe opzet om de Maassluis Cup 2015. Gedurende deze dag spelen van de deelnemende verenigingen de eerste elftallen (heren en dames), de F1 en E1 tegen elkaar met als doel zoveel mogelijk punten te vergaren.

Naast deze teams spelen van de deelnemende verenigingen ook de veteranen (vanaf 40 jaar; 7 tegen 7) en mini’s/kabouters (tot 6 jaar) tegen elkaar. Deze wedstrijden tellen echter niet mee voor de Maassluis Cup 2015.

De dag is verder omkleed met diverse activiteiten en optredens, zodat het met recht een dagvullend programma is. Alle aanleiding dus om de deelnemende teams van MVV ’27 aan te moedigen en er een leuk dagje uit van te maken.
In het bijgevoegd programmaoverzicht vind je het volledige programma voor deze dag en alle relevante informatie.