Iets meer dan twee weken geleden reed Kees Louter (MVV ’27 3) zijn eerste motorwedstrijd van het seizoen in Magdenburg, Duitsland. Alles ging goed, totdat hij merkte dat zijn voorremmen niet meer werkten. Die hadden het waarschijnlijk door de hitte begeven. Met alle macht probeerde hij te remmen met zijn achterrem, maar dat lukte niet meer. Het gevolg was dat Kees en zijn motor vol in de banden knalden.
Kees Louter 5
Met spoed werd hij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar constateerden de artsen: twee gebroken ruggenwervels, gekneusde longen en een scheen- en kuitbeen die van elkaar losgetrokken waren. Tijdens een 6,5 uur durende operatie zijn er bij Kees een aantal pinnen in zijn been en rug gezet. Na een paar dagen te hebben gelogeerd in het Duitse ziekenhuis mocht de middenvelder weer naar huis. Nu moet hij vooral rust houden en zichzelf laten verzorgen door zijn moeder. Over vierenhalve week hoopt hij weer naar de sportschool te kunnen. De artsen in Duitsland hebben hem zelfs verteld dat ze verwachten dat hij over drie maanden weer kan voetballen. Dat zijn positieve vooruitzichten en we hopen dat dit gaat lukken.

Kees Louter 2Kees Louter 4

Kees is al eerder een lange tijd uitgeschakeld geweest. Hij had toen last van een rughernia. Hij heeft toen al laten zien een ‘vechter’ te zijn. Hij ziet zijn revalidatie dat ook positief tegemoet. We hopen Kees snel weer te zien bij MVV ’27. Voor nu hebben we hem voorzien van een lekker fruitmandje.

Kees Louter 6

Wilt u Kees nog een kaartje sturen? Dat kan dan naar:

Kees Louter

Dijkgraaf

3155 GA, Maasland