MVV27 G1

Lupardi Cup 2015
Afgelopen zaterdag speelde MVV ’27 G1 bij XerxesDZB om de Lupardi Cup 2015. Waar MVV ’27 er vorig jaar in slaagde deze grote cup mee naar Maasland te nemen, lag de uitdaging nu in prolongatie van de titel. Helaas zat dat er dit jaar niet en moest MVV ’27 genoegen met een toch meer dan voortreffelijke 4e plaats.

Haaglanden Voetbal Toernooi 2015
Tijd om lang stil te staan bij deze mooie 4e plaats heeft MVV ’27 G1 echter niet. Aanstaande zaterdag wacht namelijk alweer de volgende finale. In het kader van het Haaglanden Voetbal Toernooi 2015 speelt G1 dan namelijk de finale tegen HVV Hercules G1. Waar MVV ’27 met een overtuigende 11-0 in de halve finale DVV Delft aan de kant zette, had HVV Hercules in hun halve finale beduidend meer moeite tegen SVC’08/Insp. De Vriesschool (4-3). Dit zegt uiteraard niets, maar wat zou het mooi zijn als MVV ’27 dit jaar de FREE KICK G1-CUP 2015 omhoog kan houden. De vorige twee finales om deze cup gingen namelijk verloren.

Deze wedstrijd heeft nog een bijzonder tintje, omdat het de laatste wedstrijd is onder leiding van Hans én Gilbert. Wat zou het mooi zijn als MVV ’27 G1 deze cup aan Gilbert zou kunnen schenken.

Supporters zijn daarom meer dan welkom.

De wedstrijd begint om 11:15 en wordt gespeeld op het terrein van Haaglandia in Rijswijk.