Zaterdag hebben we niet alleen een geweldig programma voor de MVV ’27 Familiedag in het vooruitzicht. Voor het 2e, A1 en C1 staan er deze dag grote finales op het programma.

MVV ’27 2
Het 2e speelt om 11:45 uur uit bij Zwaluwen 2 de return van de nacompetitiefinale. De papieren voor de Maaslanders zijn goed; de thuiswedstrijd leverde een 3-0 overwinning op. Een goed resultaat zorgt voor promotie naar de eerste klasse.

MVV ’27 A1
A1 is al wekenlang in bloedvorm. Het hoogste jeugdteam bereikte met grote overtuiging de finale van de nacompetitie. Zaterdag om 14.00 uur is CKC A1 de tegenstander. De winnaar komt volgend jaar uit in de hoofdklasse. Locatie van de finale is RKSV Leonidas in Rotterdam (Erasmuspad 9, 3052 KP Rotterdam).

MVV ’27 C1
Onze C1 speelt zaterdag ook een kraker. Om 14:00 uur staat de finale van de Regio Rijnmond Cup op het programma. De tegenstander is SC Feyenoord av C1. Plaats van bestemming is het complex van het Rotterdamse XerxesDZB (Igor Stravinskisingel 5, 3069 MA Rotterdam).

Voor alle teams is support uiteraard zeer welkom!