Geschokt zijn wij door het overlijden van Cor de Vos. Cor leek recent een ernstige ziekte te hebben overwonnen, maar nieuwe gezondheidscomplicaties werden hem in de nacht van woensdag op donderdag (4 juni 2015) helaas toch fataal. Cor is 75 jaar geworden.

Cor was zowel als spelers als vrijwilliger jarenlang verbonden aan MVV ’27. Net als de onlangs overleden Dries van Uffelen was Cor actief in het legendarische voetbalteam MVV 8, dat zoals eerder vermeld kampioen werd in het voetbalseizoen 1982-1983 (zie afbeelding – Cor staat rechts bovenaan).

Veel mensen kennen Cor echter ook als iemand die altijd bereid was om hand- en spandiensten voor onze club te verlenen. Het aantal functies dat Cor bekleedde is legio, maar wij noemen bijvoorbeeld onderhoudsmedewerker aan de velden en kantinemedewerker.

Het moge duidelijk zijn dat MVV ’27 (wederom) iemand verliest die veel voor onze club heeft betekend. Onze troostrijke gedachten gaan uit naar partner Els, kinderen Sylvia en Cor en hun partners en de kleinkinderen. Wij wensen hen heel veel sterkte om dit grote verlies te verwerken. Wij hopen dat de steun van de MVV-familie hier een steentje aan bij kan dragen.

Klik hier voor de rouwkaart.