excelsioraz

Afgelopen december gingen jonge MVV ’27-leden langs de deuren in Maasland met als doel zo veel mogelijk speculaaspoppen te verkopen voor de club. Mede dankzij deze jongens en meisjes is de speculaaspoppenactie afgelopen winter een groot succes geworden. MVV ’27 wilde de beste verkopers dan natuurlijk ook graag belonen en nodigde hen uit om een wedstrijd in de Eredivisie bij te wonen.

Vorig weekend was het dan eindelijk zo ver. Tijdens de laatste speelronde woonden 21 jonge MVV-ers onder begeleiding de wedstrijd Excelsior- AZ bij in stadion Woudestein in Rotterdam. Met een bus van sponsor Nooteboom Tours werden zij naar het stadion gebracht, waarna zij AZ al binnen zes minuten op een voorsprong van 0-2 zagen komen. De spanning was dan ook al snel weg, maar de sfeer op de tribune leed er niet onder! Uiteindelijk wist AZ de wedstrijd met 1-4 te winnen en zo plaatsten zij zich deze middag voor Europees voetbal.

De zes beste verkopers werden nog eens extra in het zonnetje gezet. Zij kregen nog een heerlijke doos snoep en een cadeaubon van Biesheuvel Sport aangeboden, die zij natuurlijk dubbel en dwars verdiend hebben.

MVV ’27 wil alle enthousiaste kinderen die langs de deuren zijn geweest voor de verkoop van de poppen bedanken voor hun inzet. Top gedaan, jongens en meiden!

excelsioraz2