Het seizoen loopt ten einde en dat betekent dat de jaarlijkse MVV-verkiezingen weer kunnen starten. Leden van MVV ’27 kunnen voor zes categorieën bepalen wie de prijzen verdienen. Stemmen is vanaf nu mogelijk.

Leden van MVV ’27 kunnen hun stem uitbrengen op genomineerden in de volgende zes categorieën: team, speler, speelster, talent, recreant en scheidsrechter van het jaar. Stemmen kan zowel digitaal via dit webformulier. Ook liggen er zaterdag in de kantine papieren stemformulieren waarop jouw stem kan worden uitgebracht. Stemmen is mogelijk tot 4 juni. Daarna worden de stemmen geteld en vindt de prijsuitreiking plaats tijdens het avondprogramma van onze Familiedag op 6 juni.

De genomineerden voor de zes categorieën zijn:

Team van het jaar

 • MVV ’27 2
 • MVV ’27 A1
 • MVV ’27 E1


Speler van het jaar

 • Leon van Kersbergen
 • Lourens van Rooijen
 • Lars Kloet


Speelster van het jaar

 • Puck de Koning
 • Sarah van Burk
 • Tessa van Vliet


Talent van het jaar

 • Finn Verpaalen (A1)
 • Huib van Barneveldt (A1)
 • Michael Berrevoets (B1)


Recreant van het jaar

 • Ruud Rasens (MVV ’27 6)
 • Bram van der Lely (veteranen)
 • Luuk Lansbergen (MVV ’27 8)


Scheidsrechter van het jaar

 • Nico Gordijn
 • Thijs Hoekveen
 • Wouter de Koning

 

Breng nu je stem uit via het online stemformulier.