D3 heeft 16 mei haar laatste wedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Hiermee heeft D3 de 2e plaats gehaald achter DWO uit Zoetermeer. Wij voelen onszelf kampioen, omdat wij op eigen kracht deze plaats hebben veroverd.

De eerste wedstrijd van het seizoen ging kansloos naar de tegenstander. Onze spelers vergaten de kwaliteiten van elkaar te benutten. D3 heeft zich in de loop van het seizoen ontwikkeld tot een collectief dat haar mouwen kan opstropen. Dit is voor de trainers, coaches en ouders erg leuk om te zien.

Na onze laatste wedstrijd zijn we naar Bowling Westland gegaan waar de onderlinge strijd tussen speler en ouders nog even werd opgevoerd.

WWW_3351 (640x425)

Hierna hebben wij met 35 personen afgesloten met een BBQ op de boerderij van de familie Suiker.

WWW_3409-1 (640x425)

Wij kijken met elkaar terug op een topseizoen.

Bedankt,

Peter van Mil en Walter Willemse