FemmDe laatste weken stond Tom weer in de goal bij ons eerste elftal. Daar waar afgelopen zaterdag toch wel een zeer teleurstellend einde kwam aan het seizoen 2014-2015, beleefde Tom eerder die week nog een heel bijzonder moment. Tom en Monica werden afgelopen week de gelukkige ouders van een dochter, Femm.

Vader, moeder en Femm maken het goed. Nu het seizoen afgelopen is kan Tom zich volledig gaan richten om de zorg voor zijn kersverse gezinnetje. Wij wensen hem en zijn vrouw, namens MVV ’27, heel veel gezondheid en geluk toe.

Namens de club zullen we Tom ook nog een mooie MVV ’27 romper overhandigen.

Volgend jaar zullen we de talentvolle keeper echter niet meer bij MVV ’27 onder de lat kunnen aanschouwen. Tom gaat terug naar zijn oude club Lyra. Afgelopen seizoen is, door verschillende redenen, helaas niet geworden wat Tom ervan gehoopt had. Desondanks willen wij Tom ontzettend bedanken voor zijn inzet het afgelopen jaar. Daarnaast wensen wij hem ontzettend veel succes en plezier bij ‘zijn’ club Lyra.

Femm_2