UVS_logoKomende zaterdag komt MVV ’27 voor haar eerste wedstrijd in de nacompetitie uit tegen derdeklasser UVS in Leiden. Het eerste selectie-elftal van de Leidenaren kwam in het seizoen 2013-2014 nog uit in de eerste klasse van de zondagcompetitie, maar in datzelfde seizoen werd de keuze gemaakt om met het hoogste selectie-elftal de overstap naar het zaterdagvoetbal te maken. Inmiddels staat men op de drempel van de tweede klasse.
UVS haalde in een poule (3A) met de ons wat meer bekende teams als SEV, Oegstgeest, Gouda en Roodenburg de derde periodetitel binnen en verdiende daarmee het recht extra wedstrijden te spelen voor promotie.
MVV ’27 lijkt na een mindere periode gesterkt door een 4-1 overwinning op CWO afgelopen zaterdag. Een prima resultaat om met vertrouwen de extra wedstrijden tegemoet te treden. Met de juiste instelling moet het team van trainer Martin Vermeer tot een goed resultaat kunnen komen.
UVS speelt haar thuiswedstrijden op Sportpark  De Kikkerpolder I aan de Oegstgeesterweg 4B, dus daar verwachten we a.s. zaterdag vanaf 15.00 uur weer een grote schare Maaslandse supporters langs het veld.

Routebeschrijving naar UVS.