Vandaag heeft MVV ’27 D2 het toernooi van Forum Sport op zijn naam geschreven. Na vier wedstrijden ongeslagen te blijven en de nul te houden, was de cup voor de Maaslandse mannen.

In de competitie greep MVV ’27 D2 eerder nog net naast de prijzen. Het team kwam één punt te kort voor het kampioenschap.

Op Hemelvaartsdag sleepte het Maaslandse jeugdteam wel de prijzen in de wacht. In de eerste wedstrijd versloeg MVV ’27 D2 Lyra D3  met maar liefst 6-0. De tweede wedstrijd tegen VELO D4 werd in 1-0 winst omgezet. De derde en vierde wedstrijd tegen respectievelijk SC Monster en Forum SPort eindigen in een 0-0 gelijkspel. In de wedstrijd tegen SC Monster eiste keeper Sem, die samen met Cor en Job invaller waren vandaag, een hoofdrol op. Hij stopte in de laatste minuut op schitterende wijze een penalty.

De twee overwinningen en twee gelijke spelen, waarin steeds de nul werd gehouden, leverde MVV ’27 de knappe eindzege in Voorburg op.