Verdrietig hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Dries van Uffelen. Dries was jarenlang actief als speler binnen onze voetbalvereniging. Zo werd hij met MVV ’27 8 kampioen in het voetbalseizoen 1982-1983.

Buiten zelf voetballen, was Dries ook heel lang een graag geziene gast in onze kantine. Hij hield ervan om samen met zijn maten aan de bar bij MVV ’27 gezellig een biertje te drinken. Imposant bij dergelijke samenkomsten waren het stemvolume van Dries en de onbedaarlijke lachsalvo’s die hij op dergelijke momenten regelmatig door de kantine liet schallen. Het wat tekenend voor het plezier dat hij met vrienden en kennissen bij MVV ’27 mocht beleven.

De afgelopen jaren tobde Dries met zijn gezondheid en ging hij steeds iets meer achteruit, waardoor hij ook minder bij MVV ’27 kwam. Maandag 11 mei heeft Dries definitief afscheid moeten nemen van het aardse bestaan.

Wij wensen zijn vrouw Tiny, dochter Dianne, overige familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Elftalfoto
Het voetbalteam waarmee Dries in 1983 kampioen werd herbergt illustere MVV-namen. Staand van links naar rechts: Dries van Uffelen, Wim de Kok, Eef Arkesteijn, Frank van Schie, Eef Kapelle, Siem Rensen, Lies Noordzij en Cor de Vos. Zittend: Miel Vermeulen, Koos Arkesteijn, Jan de Baan, Chrit Bartels en Leen Jordaan.

SCAN0120