Hoe kan MVV ’27 ook in de toekomst optimaal voorzien in de behoeften en wensen van de leden? Zijn andere vormen voetbal of andere sporten interessant? Hoe kunnen we onze accommodatie nog beter benutten? Laat jouw ideeën vóór 26 mei blijken in de MVV ’27-enquête.

Het gaat goed met MVV ’27. Het ledenaantal zit in de lift, de sfeer op de club is goed, de sponsorgroep groeit en financieel draait de vereniging ieder jaar beter. Hoewel het eerste elftal nog strijdt om lijfsbehoud, gaat het over het algemeen ook op sportief vlak goed met de club. We kijken ook vooruit, zodat we ook in de toekomst een gezonde vereniging blijven.

Andere vormen van voetbal of andere sporten

Graag vragen we je mee te werken aan deze enquête, die zich onder meer richt op het sportaanbod van MVV ’27. We willen inventariseren of het aanbod bij MVV ’27 optimaal aansluit bij de wensen van onze huidige en potentiële leden. Zo zijn we benieuwd of we (ook) andere vormen van voetbal moeten aanbieden en mogelijk ook andere sporten en activiteiten.

Accommodatie
Ook inventariseren we met deze enquête hoe MVV ’27 haar accommodatie nog beter kan benutten. Met de antwoorden die deze enquête oplevert, bekijken we welke mogelijkheden er zijn om het aanbod en de mogelijkheden bij MVV ’27 zo in te richten zodat deze optimaal aansluiten bij jullie wensen.

We vragen je de enquête via onderstaande link in te vullen. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld. We waarderen het als je jouw naam en adresgegevens invult, zodat we voor mogelijke vervolgacties naar aanleiding van de resultaten contact met je kunnen opnemen. Het is echter ook geen probleem als je de enquête liever anoniem invult. We hopen op een grote respons, zodat we een goede indruk krijgen van jullie wensen en ideeën.

Het invullen van de enquête kost je zo’n 10 minuten. Invullen is mogelijk tot uiterlijk 26 mei.

Prijzen
Onder alle respondenten (die hun naam en e-mailadres invullen) verloten we de volgende prijzen:

– 2 waardebonnen van 25 euro van Biesheuvel Sport
– 2 waardebonnen van 25 euro van Thuis Woonaccessoires
– 2 consumptiebonnen van 10 euro voor de MVV-kantine

Enquête openen
Open hier de MVV ’27-enquête. Alvast bedankt voor je hulp!