John Emmerig

Afgelopen Pasen is John Emmerig, leider van ons eerste elftal, gevallen op zijn schouder. Nadat de pijn bleef aanhouden, ging John langs de huisarts. Bij nader onderzoek was de kwetsuur ernstiger dan in eerste instantie werd gedacht.

Hij bleek een scheur in de schouderklopje te hebben en daarnaast waren twee van de vier spieren in zijn schouder afgescheurd. Vorige week donderdag hebben de artsen tijdens een operatie vijf ankers gezet en drie spieren vastgemaakt. Vanwege de heftige pijnen moest John een nachtje blijven logeren in het ziekenhuis.

Daarna kon hij gelukkig weer naar huis. Namens de selectie kwam Yannick Berrevoets op bezoek met een prachtige bos bloemen. Lief en Leed is namens MVV ’27 langs geweest met een lekker flesje wijn om de pijn een beetje te verzachten.

Wij wensen John een spoedig herstel, zodat hij zich de komende weken weer keihard kan gaan inzetten om, samen met de hele selectie en de begeleiders, ervoor te gaan zorgen dat we volgend jaar nog steeds in de tweede klasse actief zijn.