Komende vrijdag is de jaarlijkse rommelmarkt weer bij MVV ’27. Wil je jouw oude spullen verkopen? Of juist wat tweedehands spullen op de kop tikken? Kom dan tussen 15.00 en 19.00 uur naar de club.

24 april biedt de rommelmarkt weer de gelegenheid om al je overbodige spullen, speelgoed waar je niet meer mee speelt, kleren/schoenen die niet meer passen, eigen gemaakte sieraden, kunstwerken en nog veel meer te verkopen. Of wil je een instrument bespelen of mooie kunstjes laten zien? Ook daarvoor biedt de rommelmarkt, die traditiegetrouw kort voor Koningsdag wordt gehouden, de gelegenheid.

Vanaf 14:30 uur mag je een plekje uitzoeken. Je betaalt hiervoor 5 euro, die je weer terugkrijgt als je jouw plekje na afloop opgeruimd en schoon achterlaat. Aanmelden is niet nodig.

De rommelmarkt duurt van 15:00 – 19:00 uur. Iedereen is welkom. Het terras, kantine en keuken zijn geopend voor een hapje, drankje of om gewoon even lekker uit te puffen en te genieten van de leuke sfeer.

Wil je zelf eten en/of drinken verkopen? Dit mag alleen na toestemming van MVV ’27. Op zoek naar meer informatie? Stuur een e-mail naar Conny Rodenrijs.