Aanstaande zaterdag speelt MVV ’27 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen vv Lyra. De derby is het middelpunt van Super Saturday bij MVV ’27.

De derby belooft niet alleen op het veld een spektakel te worden tussen de ploegen die slechts drie punten van elkaar staan. Ook buiten het veld is er volop vermaak. Er zijn DJ’s die met muziek voor extra sfeer zorgen, het rad van avontuur draait voor Jeugdkamp, het terras wordt verrijkt met een buitentap en broodjes hete kip zorgen voor de innerlijke mens.

MVV ’27 – Lyra begint zaterdag om 14.30 uur. Naast deze kraker zijn er uiteraard tal van andere thuiswedstrijden van MVV -teams die de moeite waard zijn. Zoals MVV 8, dat om de titel strijdt en 15.30 aantreedt tegen directe concurrent Naaldwijk en A2, dat op kampioenskoers ligt en om 14.00 speelt tegen CWO. En het 2e, ook nog in de race om de titel, trapt om 12.00 af tegen Vitesse Delft. Bekijk hier het hele programma voor zaterdag.

We hopen zaterdag op veel publiek en steun! Later deze week lees je op deze website de voorbeschouwing op de derby tussen MVV ’27 en Lyra.