MVV ‘27 heeft zaterdag voor het eerst de nieuwe app Periscope gebruikt. Tijdens Be Fair – MVV ’27 konden online volgers live videobeelden van deze wedstrijd bekijken.

De app Periscope is kort geleden gelanceerd. Met deze app kun je met één druk op de knop live video uitzenden. Zodra iemand een opname start, krijgen de volgers een melding. Ook verschijnt er een melding met link op Twitter. Als je de app Periscope hebt geïnstalleerd op je smartphone, kom je via deze meldingen bij de live-uitzending.

MVV ’27 doet via Twitter al jarenlang uitgebreid verslag van de wedstrijden van ons eerste elftal. Zo kan iedereen die niet op de club kan zijn om de wedstrijd langs de lijn te volgen, toch op de hoogte blijven van de prestaties van ons keurkorps.

De app Periscope biedt een geweldige aanvulling op het Twitter-verslag. Deze app biedt de mogelijkheid om live videobeelden toe te voegen aan de verslaglegging. Tijdens Be Fair – MVV ’27 (2-1) ontdekten enkele tientallen online volgers van MVV ’27 al de live video’s van de wedstrijd. Zij keken delen van de wedstrijd rechtstreeks mee. Ook kunnen de kijkers likes geven bij de opnames en meechatten.

MVV ’27 vaker op Periscope
Ook bij toekomstige wedstrijden zullen we – waar mogelijk – regelmatig korte momenten in beeld brengen. Denk aan live beelden van de opkomst, een penalty, een vrije trap of de laatste paar minuten van een wedstrijd. Ook zullen we de app zeer waarschijnlijk benutten om andere interessante beelden van de club live te delen.

Een video kan op Periscope live bekeken worden. Ook is het mogelijk om de video tot 24 uur na de opname nog te bekijken. Daarna verdwijnt de video en is deze niet meer op Periscope terug te bekijken.

MVV ’27 ook volgen?
Wil je de live videobeelden van MVV ’27 ook kunnen volgen? Installeer Periscope en volg MVV ’27. Periscope is vooralsnog alleen beschikbaar in iOS. De verwachting is dat de app op korte termijn ook beschikbaar wordt voor Android-toestellen.