MD5 heeft maandag de eerste plaats veroverd bij het meidentoernooi van vv Zuidland. Eén gelijkspel en drie overwinningen leidden tot de fraaie toernooiwinst.

MD 5Opvallend aan de knappe prestatie is dat alle speelsters pas zeven maanden geleden zijn begonnen met voetballen. De enthousiaste speelsters begonnen het toernooi nog met een gelijkspel tegen het thuis spelende Zuidland. Vervolgens werden XerxesDZB (3-1), Lyra (5-0) en Portugaal  (4-1) aan de zegekar gebonden. Daarmee veroverden de MVV-meiden op overtuigende wijze de beker.

Extra speelsters
De toernooiwinst is een kroon op een seizoen dat al bijzonder geslaagd is voor het nieuwe meidenteam. Zowel op als naast de velden zijn de meiden enorm enthousiast. Dit jaar komt het team nog uit in een ‘7 tegen 7 competitie’. Volgend seizoen maken de meiden de stap naar het grote speelveld. De ploeg die nu uit twaalf meiden bestaat, kan daarom nog extra versterking gebruiken.

Heb jij interesse om ook te komen voetballen in de groeiende, enthousiaste meidenafdeling bij MVV ’27? Neem dan vrijblijvend contact op met Joost van Ast.