TEBAKomende zaterdag/vandaag komt MVV ’27 op het eigen Sportpark De Commandeur in actie tegen Soccer Boys. Het team uit Bleiswijk stond eind november nog helemaal onderaan, maar heeft zich inmiddels genesteld in de middenmoot. Daarbij dient aangetekend te worden dat ook zij niet op hun lauweren kunnen rustig. Met één wedstrijd minder gespeeld heeft MVV ’27 zes punten achterstand op deze ploeg.
In het uitduel verloren de Maaslanders met 2-0 hoewel men toen volop kansen kreeg om met een veel beter resultaat huiswaarts te keren. Kansen bij de vleet, maar toen geen treffers!
Ieder lichtpuntje moet je koesteren en dan kan gesteld worden dat MVV ’27 nu al weer drie wedstrijden achter elkaar ongeslagen is met als resultaat vijf punten. In deze poule waar de krachtsverschillen minimaal zijn krijgt men wekelijks volop kansen om punten te pakken.

Wij wensen scheidsrechter Fonseca, beide teams en hun aanhang een aangename en vooral sportieve wedstrijd.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door TEBA Bouw.