AD Actie

Het Algemeen Dagblad is een zoektocht gestart naar echte clubhelden binnen de amateursport. Per club kunnen vrijwilligers worden opgegeven, die zodoende eens de eer krijgen die hen toekomt. Drie MVV’ers zijn voor de verkiezing opgegeven. Breng nu je stem uit!

Namens MVV ’27 zijn Jan Rasens, Nico Gordijn en Piet de Jong, anoniem door iemand binnen MVV ’27 uitgekozen om mee te dingen naar de prijzen. Je kunt nu jouw stem op deze clubmannen uitbrengen.

Wil je stemmen op Jan Rasens? Klik dan hier.
Stemmen op Nico Gordijn? Dat kan hier.
Wil je jouw stem geven aan Piet de Jong? Klik dan hier.

Uiteindelijk worden twee personen uit de gemeente nog eens extra gefêteerd, degene die de meeste stemmen verzamelt en degene met de beste gemiddelde waardering. Naast persoonlijke prijzen voor de winnaars per regio, zijn er ook prijzen voor hen te verdienen per provincie. Ten slotte is er ook nog een hoofdprijs van maarliefst €25.000,- te winnen voor de club. Stemmen kan tot en met 26 april, dus breng vooral jouw stem uit op één van onze clubhelden – want dat zijn zij alledrie natuurlijk!

Meer over de verkiezing vind je op https://www.adclubheld.nl/.