Momentopname uit de wedstrijd MVV 9 - Deltasport 4. Met dank aan Gary McCloughlin

Momentopname uit de wedstrijd MVV 9 – Deltasport 4. Met dank aan Gary McCloughlin

Afgelopen zaterdag kwamen bijna al onze seniorenteams in actie. Alleen MVV 5 had een vrije dag, want hun tegenstander was het niet gelukt om genoeg man op de been te krijgen.

De andere teams beleefden een goede zaterdag. Alleen MVV 4 heeft helaas niet weten te winnen van Leonidas. Het vierde had een geïmproviseerd team in het veld gebracht, met onder andere Jaap de Bruijn, Mark Jansen, Maarten Berkhout en Renato Fa.  Het mocht niet baten, want het vierde verloor met 1-3.

MVV 6 rolde zijn tegenstander met 4-1 op. Het zesde staat nu op een keurige tweede plaats. Leuk detail bij deze wedstrijd was dat Jeroen Zwaard en Kees Kassels beiden het net wisten te vinden. Dit is zo bijzonder nog niet, maar wel als je weet dat dit voor de laatste keer ook het geval was in 1992. 23 jaar geleden speelden Kees en Jeroen samen in D1. Destijds werd Hellevoetsluis verslagen met    2-5. Ook toen scoorden Kees (1) en Jeroen (2).

MVV 7 wist ook te winnen. Zij staan nu op de derde plaats in de competitie. Het was weer een goede eerste helft van het zevende. Dit was genoeg voor een overwinning. Goals werden gemaakt door: Roy, Ken (2) en David. De komende weken wordt het leuk en spannend tegelijk, want dan krijgen deze mannen de nummers een en twee tegenover zich.

MVV 8 is de ploeg die ons een titel moet gaan bezorgen. Terwijl aanvoerder Chris Looye nog steeds op reis is, gaat het zegevieren verder. Naaldwijk is op achterstand gezet en nu is het een kwestie van ‘de goede lijn doortrekken’. Zaterdag lukte dat heel goed, want er werd met 9-4 gewonnen. Tim Prins was de grote man met maar liefst 4 goals!

MVV 9 zit in dezelfde competitie. Ook zij hebben we de weg naar boven gevonden. Vandaag werd Deltasport verslagen met 8-0. Rick Rietveld maakte er 3.

Momentopname uit de wedstrijd MVV 9 - Deltasport 4. Met dank aan Gary McCloughlin

Momentopname uit de wedstrijd MVV 9 – Deltasport 4. Met dank aan Gary McCloughlin

Dan rest ons nog de Veteranen. Zij draaien lekker mee in de middenmoot. Zaterdag wisten de mannen van Bram Lely weer eensdrie3 punten in Maasland te houden. Er werd met 3-2 gewonnen op het gras van veld 2. Goals werden gemaakt door Andre Vos, Leon Handels en een eigen goal.

Om het verhaal nog mooier te maken: ook MVV 2 en 3 wisten zaterdag te winnen! Kortom, het was een mooie zaterdag en op naar de volgende.

Momentopname uit de wedstrijd MVV 9 - Deltasport 4. Met dank aan Gary McCloughlin

Momentopname uit de wedstrijd MVV 9 – Deltasport 4. Met dank aan Gary McCloughlin