Nooteboomtours2

Nooteboom Tours heeft zich als gouden vriend aan MVV ’27 verbonden. De touringcaronderneming is al jaren sponsor van de club, maar heeft het sponsorcontract nu omgezet in een gouden vriendenpakket. De nieuwe verbintenis kent een loopduur van drie jaar.

Nooteboom Tours is het bedrijf van Roel Nooteboom. Bij de Vlaardingse onderneming kun je touringcars huren in diverse soorten en maten. Nooteboom richtte zijn bedrijf in 2007 op en inmiddels beschikt de onderneming over acht verschillende reiswagens. In maart nam Nooteboom Tours zijn nieuwste touringcar in gebruik: een ultramoderne dubbeldekker waarin maar liefst 90 personen zeer comfortabel kunnen reizen. Met alle denkbare gemakken aan boord zoals toilet, koffiebar, koelkast en DVD-speler wordt reizen in dit voertuig een bijzondere ervaring. De touringcar beschikt bovendien over een Euro-6 motor, waarmee Nooteboom Tours ook bewust voor het milieu kiest.

Eigenaar Roel Nooteboom is zeker geen onbekende binnen de club. Al van jongs af aan voetbalt hij bij MVV’27 en als aanvoerder en centrumverdediger is hij inmiddels niet meer weg te denken uit het eerste elftal van onze vereniging. Ook buiten de lijnen speelt Nooteboom voor MVV ’27 als sponsor dus een rol binnen de club: “Ik voetbal al zo veel jaren met plezier voor MVV ’27 dat ik het leuk vind om op deze manier iets terug te kunnen doen voor de club”, aldus de ondernemende verdediger. Als onderdeel van de deal mag MVV ’27 een aantal keren gebruik maken van de touringcars van Nooteboom, dus wie weet rijd jij straks ook wel een keer mee in die mooie nieuwe dubbeldekker van Nooteboom Tours…

MVV’27 is blij dat het met Nooteboom Tours weer een gouden vriend mag verwelkomen in haar sponsorgroep en is Roel dankbaar dat hij met zijn onderneming de club op deze manier wil ondersteunen. MVV ’27 en Nooteboom Tours: “Dat zit goed”
nooteboomtours