Komende zaterdag gaat MVV ’27 op bezoek bij SC Monster. De thuisploeg zit in een heerlijk flow met tien punten uit de laatste vier duels. Het waren ook niet de minste ploegen waar men van won, namelijk onder andere RCL en BVCB.

MVV ’27 daarentegen haalde afgelopen zaterdag een uitermate belangrijke overwinning op Die Haghe en won daarmee zeker aan zelfvertrouwen. Als het team van trainer Martin Vermeer met dezelfde positieve instelling het duel in gaat, hoeft een verassing niet uit te blijven.
Thuis werd toentertijd (begin november) tegen SC Monster na vier nederlagen op rij een 2-0 overwinning behaald.
Het duel aan de Duyvenvoordestraat 56 in Monster staat onder leiding van scheidsrechter Roozenboom en vangt aan om 14.30uur.

SC Monster organiseert a.s. zaterdag als derde helft het tweede grote voorjaarsfeest. Direct na de wedstrijd zal dit feest losbarsten en het programma wordt muzikaal ingevuld door D.J. André en zanger Cornel  uit Hoek van Holland. Mocht je dus zin hebben in zo’n leuk verzetje, blijf lekker hangen in de kantine van SC Monster.

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/events/625684814233426/