Michel Breur is vorige week vrijdag voor de derde keer binnen enkele maanden geopereerd aan een liesbreuk. Eerder dit seizoen onderging de trainer van MVV 2 al een kijkoperatie, die kort daarop gevolgd werd door een spoedoperatie. Na die tweede ingreep dacht de Schiedammer dat de klachten aan zijn lies over zouden zijn, maar rond november kwamen deze toch terug.

Tijdens de operatie van vorige week vrijdag is er veel littekenweefsel verwijderd en is de breuk in de lies hersteld. Volgens de artsen is de operatie geslaagd. Michel hoopt dat de liesklachten nu voorgoed verleden tijd zijn. Het herstel verloopt voorspoedig. Afgelopen zaterdag was hij al weer aanwezig bij MVV ’27 om te kijken naar zijn team, dat thuis met o-o gelijkspeelde tegen VDL 2. Met nog zeven wedstrijden te gaan, heeft het tweede zes punten minder dan de koploper, dus de mannen van Michel, Jim en Jan mogen nog hopen op het kampioenschap.

Namens MVV ’27 hebben we Michel bezocht  in Schiedam. De trainer is voorzien van een flesje sap en lekkere chocolade-eieren. We wensen hem veel voorspoed in zijn verdere herstel toe en hopen dat hij nu definitief van zijn liesklachten af is.