Mosterd SierhekwerkKomende zaterdag komt MVV ’27 op het eigen Sportpark De Commandeur in actie tegen Vitesse Delft. Deze ploeg kruipt bijna onopvallend dichter naar een toppositie. Van de laatste zes duels werden er vijf in winst omgezet en dat in een poule waar iedereen van elkaar kan winnen.
MVV ’27 daarentegen zal zich moeten opmaken voor de eerste van 10 finales. Het zal zich van zijn beste kant moeten laten zien, want een goed resultaat is broodnodig. Inmiddels is ook SC Monster de Maaslanders in de rangschikking gepasseerd en zodoende komen de directe degradatieplaatsen nog nadrukkelijker in beeld.
In Delft werd eind oktober een 1-0 nederlaag geleden tegen de ploeg van trainer Peter Klomp.
Wij wensen scheidsrechter Merkestein, beide teams en hun aanhang een aangename en vooral sportieve wedstrijd.

De bal voor deze wedstrijd wordt gesponsord door Mosterd Sierhekwerk.