In de afgelopen weken hebben alle trainers weer heel hard hun best moeten doen om een mooie opstelling te maken. Veel leden waren namelijk even aan het genieten van een lekkere week skiën. Zo gingen ook Ryan van Houthuysen en Stan de Vast een weekje naar de sneeuw. Met een groep van 21 man vertrokken zij vorige week zaterdag naar hun bestemming. Een mooie week in het vooruitzicht, dachten ze toen nog.

Na een dag, op zondagmiddag, sloeg het noodlot al toe voor de keeper van C2, Ryan. Hij was nog maar net uit de ‘geitenweide’ toen hij over de kop sloeg. Al snel voelde de middelbare scholier dat het niet goed zat bij zijn schouder. Hij werd per sneeuwscooter afgevoerd naar de dokter. In eerste instantie dacht men aan opereren, maar dat bleek uiteindelijk niet nodig. Aanstaande dinsdag moet hij weer naar het ziekenhuis om te kijken hoe het verdere herstel zal gaan verlopen. De keeper zal voorlopig niet in de goal kunnen staan.

Ryan dacht de hele week alleen te moeten doorbrengen op de computer, maar hij kreeg vanaf dinsdag gezelschap. Stan (C1) was namelijk druk bezig met zijn skilessen toen hij ineens achterover viel. Ook hij wist gelijk dat het fout zat. Hij werd ook op de sneeuwscooter gezet om naar de dokter te gaan. De artsen constateerden al snel dat zijn pols gebroken was. Gips eromheen en de rest van de week niet meer op ‘de latten’ was het advies.

Dit betekende dat Stan en Ryan de rest van de week samen konden computeren, eten op de piste en praten over de voetbal.

Wij hebben de mannen tijdens een bezoekje voorzien van een lekkere chocolade paashaas. Verder wensen wij de spelers van trainers Pim en Randy een voorspoedig herstel. We hopen hen snel weer in actie te zien.