Bijlage-II-2

305636 tas_verhoudingVan 2 t/m 15 maart organiseert Rabobank Westland de Rabobank Clubkas Campagne 2015. Met deze campagne verdeelt Rabobank Westland een sponsorbudget over deelnemende verenigingen en stichtingen op basis van het aantal uitgebrachte stemmen van Rabobankleden. Dus: hoe meer stemmen je als vereniging/ stichting krijgt, hoe groter je aandeel in het sponsorbudget. Afgelopen jaar leverde dit MVV ’27 het mooie bedrag van € 695,25 op. Voor ons nobele streven om in 2015 tenminste hetzelfde bedrag binnen te halen, kunnen we jouw stem(men) goed gebruiken. Het kost je hooguit enkele minuten van je tijd, dus neem even de moeite om je ‘cluppie’ te steunen!

Wat moet je hiervoor doen?
Iedereen die op 1 januari van dit jaar lid was van Rabobank Westland heeft inmiddels een brief ontvangen met hierin een persoonlijke inlogcode. Met deze code kun je inloggen op https://www.rabowestlandexclusief.nl/login/ en tot en met 15 maart a.s. je stem uitbrengen. In totaal mag je vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging.

Pak daarom snel de brief met inlogcodes erbij, log via deze link in op de site van de Rabobank en breng (in elk geval) twee stemmen uit op MVV ’27.

Alvast bedank!