otmsponsoruitje

Afgelopen week organiseerde de sponsorcommissie van MVV ’27 voor de tweede keer dit seizoen een uitje voor de vrienden van MVV ’27. De gouden, zilveren en bronzen vrienden werden dit maal uitgenodigd bij de Maaslandse schietvereniging, waar zij met elkaar de strijd aangingen op de schietbaan. Na het schieten werd de avond afgesloten aan de bar met een borrel en een hapje.

Er werden drie competities afgewerkt op de schietbaan. In de eerste ronde konden de sponsoren laten zien hoe bedreven zij waren in het schieten met een pistool. In de tweede ronde werd er geschoten met een geweer en in de derde ronde werd er op een gelukskaart gevuurd. De winnaars van deze drie ronden waren respectievelijk Lars Kloet (sponsorcommissie), Peter van Leeuwen (Glasdesign) en Paul Louter (Paul Louter Schilderwerken). Zij gingen naar huis met een mooie beker en een lekkere fles wijn.

schieten

Na deze activiteit werd het vizier gericht op de bar. Onder het genot van een hapje en een drankje kregen de sponsoren zo de mogelijkheid om bij te praten met elkaar. Al met al een geslaagde en gezellige avond. Met de organisatie van deze avond wil MVV ’27 nogmaals benadrukken hoe blij het is met de bijdrage die de sponsoren aan de club bieden.