Zaterdag werd tijdens de rust van de wedstrijd MVV ’27 – SVC ’08 de loting verricht voor het Westlands Kampioenschap voor F-pupillen. Het kampioenschap wordt dit jaar voor de 23e keer georganiseerd en mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor GRONDWERKBEDRIJF WESTLAND BV uit Maasland.

LOTING WESTLANDS KAMPIOENSCHAP F-PUPILLEN

De trekking werd traditioneel verricht door de pupil van de week, Dean Dekker, speler van MVV ’27 F1. Onder toeziend oog van de jeugdvoorzitter en de toernooicommissie werden de deelnemende teams ingedeeld in de poules.
De loting viel redelijk gunstig uit voor MVV ’27, omdat alle van oudsher sterkere teams in poule A werden ingedeeld. De winnaar van vorig jaar, Westlandia gaat het in deze poule opnemen tegen o.a. de finalist van de vorige editie ’s-Gravenzande, Velo, en Lyra. Gastheer MVV ’27 mag het in poule B opnemen tegen o.a. de buren uit Schipluiden en Den Hoorn.
Het toernooi wordt gespeeld op 6 april 2015 (2e paasdag) op het complex van MVV ’27. Als de weergoden ons goed gezind zijn belooft het wederom we een prachtige editie van het Westlands Kampioenschap te worden. De toegang is gratis. Komt allen!

De loting WK 2015 ziet er als volgt uit:

POULE A:
Westlandia, Verburch, FC ‘s-Gravenzande, HVC ’10, VELO, Schipluiden, LYRA, VDL

POULE B:
SC Monster, Honselersdijk, Quintus, Den Hoorn, Naaldwijk, MVV ’27, Maasdijk, KMD