S

In november vorig jaar kreeg Piet Doelman te horen dat de artsen niets meer konden doen om hem te genezen. Dit was een harde klap. Piet heeft gelukkig veel familieleden om hem heen die hem konden steunen in deze  zware periode. Zelf gaf Piet aan het van dag tot dag te bekijken. Hij hoopte nog af en toe een wedstrijd van Kleinzoon Dennis Louter te kunnen kijken bij Westlandia  B1. Dat heeft hij gelukkig nog enkele keren gedaan.

Het was wel duidelijk dat zijn gezondheid niet meer zou gaan verbeteren. Beetje bij beetje gaat Piet achteruit. Zijn longinhoud wordt steeds kleiner, waardoor hij thuis aangewezen is op extra zuurstof. Oud en nieuw heeft hij gevierd met zijn familie om hem heen. Piet is tegenwoordig op zijn huis aangewezen, want de kleinste inspanningen kosten al erg veel energie. Hij zou graag willen, maar een bezoekje aan de club zit er momenteel even niet in.

Ongeveer twee weken geleden kreeg Piet het erg benauwd thuis. Er werd direct besloten om naar het ziekenhuis te gaan. Daar leek het even mis te gaan toen Piet naast zijn bed gevonden werd. Zijn longinhoud was toen nog maar 10%.  Zelf wist hij niet meer hoe hij naast het bed beland is. Wonder boven wonder zat hij even later gewoon weer een Indische rijsttafel te eten aan een tafeltje.

Nu is Piet weer thuis. Thuis in zijn vertrouwde omgeving met zijn familie dichtbij hem. Alleen beseft Piet dat hij weer een stapje achteruit is gegaan. Dat is lastig te accepteren voor een man die zijn leven lang altijd in de weer is geweest, dat begrijpen we allemaal. Wij wensen Piet, namens MVV ’27, natuurlijk nog steeds heel veel sterkte. Daarnaast wensen wij hem vooral ook veel mooie momenten met zijn familie.

Piet kan een kaartje zeer waarderen. Zijn adres is:

Piet Doelman

Wooncomplex Singelhof

Hofsingel 124

3155 AL Maasland