speculaaspoppenactie

Sinterklaas is al weer een tijdje terug naar Spanje en de meeste speculaaspoppen zijn waarschijnlijk al verteerd. Toch willen we via deze weg graag nog de einduitslag van de speculaaspoppenactie en de bijbehorende prijswinnaars bekendmaken.

In 2014 werd de speulaaspoppenactie voor de tweede keer georganiseerd door MVV ’27. Er werden maar liefst 2900 poppen verkocht en dit is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van het eerste jaar (1.010 verkochte poppen). We mogen dus wel stellen dat de actie succesvol is verlopen. Dit mooie resultaat is mede te danken aan sponsor Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling. Van Mierlo nam ter promotie van het nieuwbouwproject ‘T Wijland 800 speculaaspoppen af en trakteerde alle leden van MVV ’27 op een exemplaar.

Een deel van de opbrengst is inmiddels al besteed: Hiermee is de muziekinstallatie buiten vernieuwd. Daarnaast wordt er een gedeelte van het bedrag beschikbaar gesteld voor het jeugdbeleid van MVV ’27. Het overige deel van de opbrengst zal gestoken worden in de verbouwing van de toiletten in het clubgebouw, welke later dit jaar op de planning staat. MVV ’27 is erg blij dat de speculaaspoppenactie zo succesvol is verlopen dankzij leden en sponsoren en dat het de opbrengst kan gebruiken voor deze mooie doelen. MVV’27 wil alle sponsoren, jeugdleden en andere clubmensen die een bijdrage aan het succes van deze actie hebben geleverd hier dan natuurlijk ook hartelijk voor bedanken.

Voor de jeugdspelers die de loten hebben verkocht, waren er ook mooie prijzen te winnen. De beste zes verkopers zullen binnenkort een uitnodiging ontvangen om hun prijs (een waardebon van Biesheuvel Sport en een lekkere zak snoep) in ontvangst te nemen.

De drie beste deurverkopers zijn geworden:
1. Brent Moerman
2. Thom van Velzen
3. Siep Rasens

Daarnaast zijn er ook drie winnaars die veel loten hebben verkocht aan bedrijven:
1. Jesper Baak
2. Samuel de Haas
3. Bjorn van Veldhoven

Naast deze zes topverkopers zijn er nog veel meer jeugdleden flink actief geweest in de verkoop van de speculaaspoppen Alle jeugdspelers die meer dan 20 poppen hebben verkocht worden binnenkort uitgenodigd om met zijn allen een Eredivisie-wedstrijd te bezoeken. Onderstaande jeugdspelers mogen in het voorjaar (maart/april) een uitnodiging verwachten:

Bart Vijverberg, Bjorn van Veldhoven, Bram vd Marel, Brent Moerman, Cees Verboon, Cor Verboon, Davy Broos, Gianno Fa, Jay Degens, Jelle Verboon, Jennifer Born, Jesper Baak, Johan Vermeulen, Jort Verboon, Jurre Verboon, Martijn Wierda, Mike Vijverberg, Rick Geltink, Samuel de Haas, Siep Rasens, Stijn Verboon, Thom van Velzen, Tim van Roest en Willem Verboon

Hartstikke bedankt voor jullie inzet en veel plezier met jullie prijs!

speculaaspoppen
Zo ziet de bestuurskamer van MVV ’27 eruit als er net 2.900 speculaaspoppen zijn bezorgd.