foto (640x480)Een slepende blessure heeft ervoor gezorgd dat jeugdspeler Stefan Wildeboer onlangs heeft besloten te stoppen met voetballen.

Stefan heeft al langere tijd last van zijn knie. Nadat de fysiotherapeut geconcludeerd had dat er meer aan de hand was dan een ‘gewone’ blessure, hebben meerdere artsen naar zijn knie gekeken. Het kraakbeen bleek beschadigd.

In eerste instantie kon de 13-jarige VMBO-leerling weer gaan trainen. De pijn werd helaas niet veel minder. Daardoor is hij ook iets anders gaan lopen, wat weer voor nieuwe klachten zorgt. Dit alles heeft ertoe geleid dat de fysio heeft geadviseerd om te stoppen met voetballen.

Met pijn in zijn hart heeft Stefan besloten hier naar te luisteren. Voorlopig kan hij dus veel gaan werken op de zaterdagochtend bij Aquafleur in de Westgaag. Daar heeft hij gelukkig geen last van zijn knie.

We vinden het jammer, maar wel verstandig van Stefan dat hij er nu voor kiest om zijn knie rust te geven. Om MVV ’27 niet te vergeten, hebben we hem een aardigheidje gebracht. We hopen hem, ondanks zijn blessure, snel weer eens langs de lijn zien bij zijn teamgenoten van C3.