Martijn Ham 1 (640x480)Selectiespeler Martijn Ham is voorlopig even niet te bewonderen op het veld. Vorige week vrijdag is hij geopereerd vanwege een slepende schouderblessure. Voorlopig moet hij eerst vier weken met een mitella lopen. Daarna zal hij nog ongeveer vier tot zes maanden uit moeten kijken voor fysieke contact.

Eind november, tijdens een doordeweekse wedstrijd, schoot bij Martijn zijn schouder uit de kom. Dit was niet de eerste keer. Op het veld is er geprobeerd om de schouder weer op zijn plaats te krijgen, maar zelfs met de hulp van de scheidsrechter lukte dit niet. Vervolgens zijn er in het ziekenhuis foto’s gemaakt van de schouder en werd de schouder weer terug geplaatst in de kom. Dit ging niet zonder de nodige pijn. Uit de foto’s bleek al snel dat het niet allemaal goed zat.

Martijn, die dit jaar ook nog minuten maakte in het eerste, voelde na deze wedstrijd dat er speling zat in de schouder. Dat kon niet goed zijn. Daarom heeft hij contact gezocht met Kliniek Zestienhoven. Daar konden ze de planner in de transport al snel opereren. Vorige week vrijdag was het zover. Tijdens een uur durende operatie zijn de pezen rond de schouder strakker gezet, zodat die niet meer zo snel uit de kom zal gaan.

Zoals eerder gezegd zullen we de snelle aanvaller voorlopig even niet in actie zien. Namens MVV ’27 hebben we hem een bezoekje gebracht en hem voorzien van de nodige vitamines. Wij wensen hem een voorspoedig herstel.