Komende zaterdag komt MVV ’27, als de weergoden het enigszins toelaten, op het eigen Sportpark De Commandeur in actie tegen DWO. De ploeg van trainer Sascha Tuijt  staat in middenmoot en haalde toentertijd in hun thuiswedstrijd tegen de Maaslanders juist hun eerste overwinning. Vervolgens won men nog eens drie weken achter elkaar, waardoor men als matig startende promovendus een flinke sprong maakte. Echter in deze poule zijn de verschillen miniem, waardoor de ranglijst wekelijks door elkaar geschud kan worden.
MVV ’27 dient zich van zijn beste kant te laten zien en de tegenstander vanaf de eerste minuut haar wil op te leggen, want een goed resultaat is broodnodig.
Wij wensen scheidsrechter Anne Greveling beide teams en hun aanhang een aangename en sportieve wedstrijd.

Persoon Outdoor LivingDe wedstrijdbal voor het duel tussen MVV ’27 en DWO wordt vandaag gesponsord door Persoon Outdoor Living. Het bedrijf van directeur en oud-MVV ’27 keeper Arthur Davidse importeert en verkoopt tuinmeubelen. De meubelen van Persoon sieren ook ons terras. MVV’27 dankt Persoon Outdoor Living voor het beschikbaar stellen van de wedstrijdbal!