DA Maasland

Bart Hanemaaijer heeft zich als eigenaar van DA Maasland verbonden als sponsor van de Lief & Leed-commissie van MVV ’27. Zijn bijdrage zal gebruikt worden voor de aanschaf van fruitmanden, bloemetjes en rompertjes voor MVV-ers die iets te vieren hebben of die juist wel een oppeppertje kunnen gebruiken. Beide partijen kwamen een overeenkomst overeen met een looptijd van twee jaar.

De Lief & Leed-commissie werd vorig jaar op poten gezet om mensen binnen de club die dat verdienen wat extra aandacht te geven. De commissieleden gaan langs bij MVV-ers die iets te vieren hebben zoals een geboorte of een bruiloft. Maar ook bij minder leuke dingen zoals zware blessures, ernstige ziektes of zelfs overlijdensgevallen binnen de familie probeert de commissie mensen een bezoekje te brengen om hen een hart onder de riem te steken.

Bart Hanemaaijer is als lid en als sponsor al jaren aan MVV ’27 verbonden en hem viel ook het goede werk op dat de Lief & Leed-commissie deed. Bart had hier een erg goed gevoel bij en benaderde de comissie met de vraag of hij wellicht iets voor hen kon betekenen. Hieruit is de sponsorovereenkomst tot stand gekomen.

MVV ’27 en de Lief & Leed-commissie zijn Bart Hanemaayer en DA Maasland erg dankbaar voor dit mooie gebaar.