We hebben Rick Popiolek, spits van MVV 3, al een poosje niet meer kunnen bewonderen op het veld. 6 September 2014 raakte hij geblesseerd aan zijn knie. Dat er iets mis was, was al snel duidelijk. De trainer/ leider van het derde destijds, Wouter van Dorp, hoorde vanuit de dug-out namelijk echt iets ‘knappen’ in de knie. Helaas duurde het nog enkele weken voordat de juiste conclusie werd getrokken door de artsen: Botkneuzing, binnenste meniscus kapot en een afgescheurde kruisband.
Afgelopen maandag is Rik, eerstejaars student aan de Pabo Thomas More, geopereerd in kliniek Zestienhoven. Terwijl de spits onder een algehele narcose was, is de knie gerepareerd. Dezelfde dag mocht Rik weer naar huis met een mooie dvd in de tas. Thuis wordt hij nu goed in de watten gelegd door moeder Hermien en stiefvader Gijs.
Het zal voorlopig nog wel even duren voordat we Rik weer binnen de lijnen zien. Echter, langs de zijlijn of in de kantine zullen we hem ongetwijfeld snel weer tegenkomen. We hebben Rik namens MVV ’27 voorzien van de nodige vitamines. Wij wensen hem een voorspoedig herstel toe.
Rik Popiolek