Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor alweer de 42e editie van het Jeugdkamp in volle gang. Dit jaar vertrekken we op zaterdag 18 juli voor weer een fantastische kampweek in Loon op Zand. Op zaterdag 25 juli zal de groep weer, moe maar voldaan, in Maasland arriveren. De aanmeldingsbrieven vallen in de komende week op de mat van de jeugdspelers van MVV ’27 in de leeftijd 8 t/m 13 jaar (leeftijd gerekend op de dag van vertrek).

Mocht je in de komende week geen brief ontvangen en jouw zoon heeft wel de juiste leeftijd, neem dan even contact met Roel Nooteboom (06-28783832) of Jan Mosterd (06-39345857).

De kosten voor de Jeugdkampweek proberen we voor iedere deelnemer zo laag mogelijk te houden. Dit is alleen mogelijk met de steun van sponsoren die we ieder jaar weer erg dankbaar zijn. Wil je een steentje bijdragen of ken je iemand die het Jeugdkamp zou willen ondersteunen? Neem dan contact op met Pieter van Rijs (06-54916434).