Op donderdag 29 januari wordt er voor alle clubscheidsrechters van MVV ’27 een training verzorgd door twee gediplomeerde conditietrainers. Ook spelregelvragen met beeldmateriaal maken onderdeel uit van het programma.

De training vindt plaats op het complex van de Vlaardingse Schiedsrechters Vereniging. De sessie zal niet loodzwaar zijn, maar wel zeer geschikt om te ondervinden hoe een KNVB-scheidsrechter traint om een wedstrijd tot een goed einde te brengen. Direct na de training zijn er spelregelvragen met beeldmateriaal.

De avond begint om 19.00 uur. Op de accommodatie is gelegenheid voor omkleden en douchen. Na afloop is de kantine geopend, zodat er ook na de training ruimschoots gelegenheid is om te sparren met collegascheidsrechters.

We hopen dat veel clubscheidsrechters van MVV ’27 deelnemen aan de training op 29 januari. Iedereen die wil deelnemen wordt verzocht zich aan te melden bij Nico Gordijn (via 06-12209554) of Leo van der Berg (06-34135125).

Het adres van de Vlaardingse Schiedsrechters Vereniging is:

Geert Grootelaan 6
3132 CE Vlaardingen