jarige-job

MVV ’27 C1 speelt sinds afgelopen weekend wel in heel bijzondere shirts. Mede dankzij Frank Mosterd en Jaap de Bruin prijkt de naam van ‘Stichting Jarige Job’ nu op de nieuwe tenues van C1. Wij stellen deze bijzondere shirtsponsor graag aan u voor!

Stichting Jarige Job zet zich in voor kinderen, die hun eigen verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis te weinig geld is. In Nederland gaat dit om wel 60.000 kinderen. Op de mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautje, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen ze niet trakteren in de klas. Uit schaamte melden ze zich zelf soms ziek. Jarige Job wil een einde maken aan dit verjaardagsleed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen daarom op een verjaardagsbox met alles erop en eraan. In een verjaardagsbox zitten versieringen, traktaties voor de klas, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau voor de jarige zelf!

[column col=”1/4″]

[/column]

[column col=”3/4″]Huib Lloyd richtte de stichting vijf jaar geleden op. Wat als kleinschalig inititatief begon in de regio Rotterdam, breidde zich al snel uit naar de rest van het land. Afgelopen jaar kon Jarige Job 20.000 verjaardagspakketten uitdelen aan kinderen. “Het is fantastisch dat we zoveel gezinnen een onvergetelijk dag kunnen bezorgen met zoiets ‘simpels’ als een verjaardagspakket. Wij hopen in de toekomst nog meer kinderen en gezinnen blij te kunnen maken. Ook de overige 40.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, zouden we graag een mooie dag willen bezorgen met een verjaardagspakket”, aldus Huib Lloyd. Daarnaast hoopt de oprichter mensen ook meer bewust te laten worden van het feit dat het niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is om je verjaardag te vieren. “Met een bedrag van 35 euro kun je een kind op deze manier een prachtige dag bezorgen. Denk op je eigen verjaardag bijvoorbeeld eens aan een ander. Vaak weten mensen niet wat zij willen hebben voor hun verjaardag, omdat ze alles al hebben. Wat is er dan mooier dan een kind gelukkig te maken met een verjaardagspakket!?” [/column]

 

Stichting Jarige Job is Frank en Jaap erg dankbaar voor het feit dat zij de shirtsponsoring van C1 mogelijk hebben gemaakt. Hopelijk kan deze vorm van sponsoring weer veel mensen bereiken om hen bewust te maken van het feit dat een verjaardag vieren niet voor iedereen vanzelfsprekend is.  MVV ’27 is er ook trots op dat de jongens van C1 de naam van deze stichting op de borst dragen. Ben jij benieuwd hoe je stichting Jarige Job kunt helpen? Met een bijdrage van slechts 3 euro per maand kun je een gezin al een schitterende kinderverjaardag bezorgen. Kijk ook eens op de website van Jarige Job of bezoek haar Facebook-pagina om te zien welke initatieven er zoal genomen worden om de stichting te helpen.

mvv c1